Terug in de Lot

Wij zijn Rita en Peter Kerkhoff. In 1994 hebben we ons huis in Nederland verkocht, ons werk opgezegd en zijn we met onze drie kinderen naar Frankrijk verhuisd om een nieuw leven in dit mooie land te beginnen.

We zijn gestart in Milhac in de Lot met ons vakantieverblijf “Les Maurelles”. Daar werd ook onze jongste dochter geboren. We hebben er dertien jaar met veel plezier gasten ontvangen.

Een volgende verhuizing bracht ons naar Gruissan-Plage aan de kust van de Middellandse Zee. Daar hebben we met veel enthousiasme onze appartementen verhuurd aan mensen uit heel Europa.

In 2013 zijn we verhuisd naar Montvalen in de Tarn. Peter heeft er een pipowagen gebouwd, zodat we ook daar gasten om ons heen konden hebben. Onze familie was inmiddels uitgebreid met Franse aanhang en kleinkinderen.

En nu zijn we weer terug in de regio waar we ooit begonnen in Saint-Cirq-Madelon, drie kilometer van Milhac. We voelen ons niet alleen thuis in deze streek, we zíjn er ook thuis. Dat thuisgevoel geven we graag aan onze gasten mee. U bent van harte welkom.

Aangenaam klein verblijf. Rita was erg gastvrij en was beschikbaar tijdens het verblijf. Rustige en exotische plek. Bedankt.

Pierre

Rustige plek midden in de natuur Ruime en zeer goed uitgeruste caravan Rita en Peter zijn erg attent en bieden een warm welkom De locatie van de verhuur biedt veel mogelijkheden voor uitstapjes Mooie omgeving We konden niet alles doen, dus een nieuw verblijf bij Rita en Peter kan worden overwogen

Rachel

Met dank aan Rita en Peter voor hun gastvrijheid en communicatie . Wij kunnen deze plek van harte aanbevelen! Met vriendelijke groet, Yoann

Yoann

Perfecte plek voor een geweldige vakantie! Het kleine huis is ideaal voor een gezin, we konden buiten eten, genoten van het zwembad en de omgeving, en het voelde alsof we helemaal alleen waren omdat het hier echt rustig is!

Marlène

Erg leuk verhuren door Rita en Peter. Bedankt voor hun beschikbaarheid en hoffelijkheid aan de kinderen. Uitstekend verblijf in deze mooie trailer, zeer goed uitgerust en aangenaam. Een zeer goed moment om los te komen van het stadsleven.

Cecile

We hebben een heerlijk familieverblijf gehad in de PipoWagen:) Bedankt aan Rita. Alles was perfect. Tot gauw.

Isabelle

Zeer mooie ontvangst door Rita en Peter in hun grote huis. Zeer vriendelijke mensen. we hadden een grote verandering van omgeving en genoten van de enorme tuin en het zwembad! Bedankt en tot snel!

Elorie

Perfect in alle opzichten🥰. Rust, ik raad het aan. Zeer ontspannend. Bedankt.

Angélique

Zeer tevreden over mijn verblijf in het kleine huis met mijn 8-jarige dochter Mia en een vriend. Mijn dochter was verrukt met het kleine huis en we waren verrukt met de locatie in de natuur, de omgeving, uit eten gaan en de locatie ten opzichte van de toeristische plaatsen! Met dank aan verhuurders!

Leslie